top of page

MEUBELS ZANDSTRALEN

luchtgommen.jpg

Wil je oude meubels heropwaarderen door ze een lichte en moderne look te geven? Dan is zandstralen de oplossing. Bij zandstralen verwijder je verf-, vuil- en vernisresten en breng je het meubel terug naar zijn originele staat. Perfect dus om oudere meubels om te toveren tot een modern stuk dat in jouw huis zijn eigen plekje krijgt. Daarnaast passen lichtere meubels veel beter bij een modern interieur. Gezandstraalde meubels kan je verder afwerken volgens jouw smaak, door een laagje vernis of verf toe te voegen.

Klaar om jouw meubels nieuw leven in te blazen?

Welke meubels kan je zandstralen?

Meubels van fineerhout, MDF of naaldhout zijn vaak moeilijk om te zandstralen. Net zoals bij trappen zandstralen, zijn de meest geschikte houtsoorten om te zandstralen hardhout zoals beuk, eik en tropische houtsoorten. Zelf meubelen zandstralen is niet aangeraden, aangezien een te hoge druk of foute techniek het hout poreus maakt en beschadigt.

 

Niet enkel kasten kan je zandstralen, maar ook balken, keukenkasten, stoelen en lambriseringen geef je een nieuw leven door ze te zandstralen. Let er wel op dat het hout in goede staat is, en het meubel breed genoeg is. Meubels van fijne en zachtere houtsoorten zullen we eerder luchtgommen.


Heb je vintage meubels van inox of metaal? Dan helpen we je graag verder met parelstralen.

Hoe kan je meubels zandstralen?

Bij zandstralen spuit je zandkorrels onder hoge druk op je trappen of meubels. Door de schurende werking van de zandkorrels verwijder je zo handig verf, vernis en vuil. Met zandstralen geef je oude meubels nieuw leven.

 

Bij het zandstralen van meubels, kunnen we het meubel bewerken in ons atelier. Daardoor heb je geen vuil of stof bij je thuis. Na het zandstralen, kunnen we ook de afwerking met verf of olie aanbrengen. Je meubel ziet er opnieuw volledig nieuw en verzorgd uit om in jouw interieur te schitteren!

Wat zijn de voordelen van meubels zandstralen?

Wil je graag je oude kast nieuw leven inblazen? Dan is zandstralen van je meubels de perfecte oplossing. Dit zijn de voordelen van meubels zandstralen:

 

  1. Voordeliger en duurzamer dan nieuwe meubels;

  2. Langere levensduur;

  3. Afwerkingslagen worden zorgvuldig verwijderd;

  4. Natuurlijke uitstraling.

Wat kost zandstralen van meubels?

De prijs om meubels te zandstralen hangt af van de arbeidsuren en het straalmiddel. Bezorg ons een foto van het meubel dat je graag wil zandstralen via onze website, en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag dus gratis een offerte aan om jouw oude kast of stoel op te knappen.

balustrade boven NA.jpg
Nieuwlogo.jpg
bottom of page