top of page

RENOVATIE ZANDSTRALEN

pascal hoek.jpg

In oudere woningen vind je op zolder prachtige houten gebinten. Helaas ziet dat hout er vaak niet meer zo mooi uit. Zou je deze houten dakconstructie willen opfrissen? Dan is een renovatie met zandstralen de oplossing. Zandstralen is vooral geschikt voor harde houtsoorten en een diepe reiniging laat je houtwerk er weer als nieuw uitzien.

Waarom kiezen voor renovatie met zandstralen

Heb je een project voor ogen waarbij er heel wat houtwerk een opfrisbeurt kan gebruiken? In de eerste plaats kan je trappen of meubelen zandstralen. Maar ook bij dakgebinten en houten balken, bijvoorbeeld in je poolhouse, wordt de originele houtstructuur terug zichtbaar na een drukbehandeling met zandkorrels. We bekijken samen of ook houten deuren en muren in aanmerking komen voor een renovatie met zandstralen.

Hoe gebeurt een renovatie met zandstralen?

Wil je de originele houtstructuur van houten balken of een houten (dak)constructie opnieuw zichtbaar maken? Dan is een renovatie waarbij mensen met kennis van zaken het hout zandstralen uiterst geschikt. Tijdens een gratis huisbezoek wordt de houtsoort al een eerste keer geïnspecteerd en een offerte op maat gemaakt. Vervolgens kan de renovatie beginnen:

 

  1. We werken proper en starten met het afschermen van de ruimte en de installatie van een afzuigsysteem om stof zoveel mogelijk buiten te houden;

  2. Afhankelijk van de houtsoort stellen we de druk in van het straalmiddel;

  3. De hoge luchtdruk en het wit gedroogd kwartszand geeft het houtwerk een diepe reiniging;

  4. Achteraf wordt alles schoongemaakt;

  5. Op aanvraag geven we het houtwerk een nabehandeling.

Wat is de prijs voor een renovatie met zandstralen?

Bij een renovatieproject zijn er diverse factoren waarmee je rekening moet houden voor een prijsindicatie. Hoe meer houtwerk gezandstraald moet worden, hoe duurder. Je kan online een gratis huisbezoek aanvragen voor advies op maat. Of je kan via de website alvast wat foto’s doorsturen van het houtwerk dat je wil renoveren zodat wij een inschatting van de prijs kunnen maken en jou een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

renovatie zandstralen
Biechtstoel en trap voor zandstralen online-4
Biechtstoel achterkant na zandstralen Online
Kapstok na zandstralen online
Biechtstoel en trap voor zandstralen online-5
Biechtstoel na zandstralen online
Biechtstoel en trap voor zandstralen online-3
Biechtstoel pilaar na zandstralen online
Biechtstoel en trap voor zandstralen online-2
Biechtstoel zitbank na zandstralen online
Biechtstoel en trap voor zandstralen online-1
Biechtstoel en trap na zandstralen online
Biechtstoel achterkant na zandstralen Online.jpg
Nieuwlogo.jpg
bottom of page